Sportdorp
U bent hier: Nieuws & Facebook » 2014 » Extra informatie Hatha yoga

Extra informatie Hatha yoga

hatha yoga tips

Op zoek naar ontspanning en even uit je hoofd? Dan is Hatha Yoga iets voor jou!

Met yoga leer je door middel van oefeningen en ademtechnieken stap voor stap voelen wat je grenzen zijn. De oefeningen in een les worden op een ontspannen manier uitgevoerd en zorgen voor meer kracht en souplesse zonder dat het lichaam zwaar wordt belast. Yoga maakt je bewust van overbodige spanningen en leert je deze los te laten.

Ook meditatietechnieken komen ruim aan bod. Het harmonisch samenspel tussen lichaam en geest neem je vervolgens mee naar je dagelijks leven, waardoor je op alle vlakken beter kunt functioneren, zowel privé als in je werk.

Yoga is voor iedereen, ongeacht leeftijd, lichaamsvorm, met of zonder lichamelijke klacht. Je hoeft er niet eens lening voor te zijn. Iedere oefening is waardevol, op elk niveau.

De lesgroepen biedt ruimte aan 10 mensen per les. Op deze manier houden wij de groepen compact en aangenaam en is er voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding en aandacht.

De les duurt een uur en een kwartier, en eindigt met een ontspanningsoefening. Je kunt op elk moment instromen en hoeft geen ervaring te hebben.

Heb je het superdruk en denk je dat yoga je teveel tijd kost? Niets is minder waar; het geeft je juist meer energie! Je hebt al baat bij één yogales per week.

In ‘t Roefje zijn voldoende matten, dekens en kussens aanwezig. Het enige waar je aan hoeft te denken is het dragen van makkelijk zittende kleding. Wij raden je aan niet teveel te eten voor de les en na afloop voldoende water te drinken waardoor vrijgekomen afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd.

 

We zien je graag in één van onze lessen!

Meer informatie: www.yogapraktijkpuur.nl

of stuur ons een e-mail; Yogapraktijkpuur@kpnmail.nl


Partners in Sportdorp Ens
  • logo sportservice Flevoland
  • Beweegcoaches NOP logo
  • S.V. Ens Logo
  • Logo Dorpsbelang
  • Logo Regenboog Logo
  • Logo Horizon Logo
  • Logo Lichtschip Logo