Sportdorp
U bent hier: Nieuws & Facebook » 2014 » Programma's Gold, Blue en Pink

Programma's Gold, Blue en Pink

317488 sport start beg sprint legkaya 1920x1200 www.GdeFon.ru

PROGRAMMA GOLD Donderdag 11.00 - 12.00

ZUMBA GOLD; dat is een fitness programma dat speciaal ontwikkeld is om de beginselen van het internationale dans- en fitnessprogramma Zumba onder de knie te krijgen. Het is ontwikkeld voor beginners, actieve ouderen en alle andere deelnemers die speciale aanpassingen nodig hebben voor een succesvolle work-out. Ontwikkeld om de basis bewegingen van Zumba te leren zorgt dat dit explosieve programma makkelijk te volgen is en dat iedereen het kan doen ongeacht je leeftijd. Deze cursus wordt gegeven door Ionana Wensink.

YOGA MILD; Milde yoga is afgeleid van de Hatha Yoga. De houdingen zijn wat eenvoudiger en minder intensief dan in de hatha yogalessen. Ademtechnieken, het beoefenen van aandacht, visualisaties en ontspanningsoefeningen maken deel uit van de les. Deze lessen worden gegeven door Yoga Puur uit Bant

NORDIC WALK; is wandelen met aangepaste skistokken, die poles worden genoemd. Nordic walking is in Finland ontstaan als zomertraining voor langlaufers. Nordic walkers maken meer gebruik van hun schouders en bovenarmspieren. De training wordt gegeven door Ans Bakker. 

PROGRAMMA BLUE Vrijdag 19.30 - 20.30

KICKBOKSEN; is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. De sport kent zijn oorsprong in Japan en de Verenigde Staten, waar het begin jaren zeventig populair werd. Het kickboksen in de VS is ontstaan als systeem om verschillende stijlen vechtsporters zich met elkaar te laten meten. Het kickboksen in Japan heeft zich van harde karatestijlen uit ontwikkeld met invloeden van het thaiboksen (muay thai). Deze training wordt gegeven door Roos Menkveld (MEER INFO)

HANDBOOGSCHIETEN; is een sport waarbij pijlen worden weggeschoten naar een doel met behulp van een boog. Vroeger was de boog een jacht- en oorlogswapen, maar tegenwoordig is boogschieten vooral een concentratiesport. De handboogschutters van http://hbsv-emmeloord.nl/ verzorgen deze trainingen.

RUGBY; kenmerkt zich voornamelijk door snel en dynamisch spel met weinig doodspelmomenten en veel ruimte op het veld. Een doorgebroken speler is vaak niet meer te houden. Een Rugby speler moet een allround atleet zijn.

PROGRAMMA PINK Vrijdag 20.30 - 21.30 

PILATES; is een oefenmethode voor het gehele lichaam. In de methode wordt gewerkt naar het vinden van de ultieme balans tussen mind en body en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle.

HARDLOPEN; Er wordt een training georganiseerd voor Hardlopers van beginners tot gevorderden met handige tips en trucs voor iedere loper. De training wordt gegeven door Van Bloois Sportadvies

SKEELEREN; is een sport waarbij men zich op inline-skates voortbeweegt. De sport is voortgekomen uit het rolschaatsen, maar tegenwoordig wordt het meer gezien als een variant van het schaatsen op ijs, omdat vooral inline-skaten bekend is


Partners in Sportdorp Ens
  • Logo Regenboog Logo
  • Beweegcoaches NOP logo
  • Logo Dorpsbelang
  • Logo Lichtschip Logo
  • logo sportservice Flevoland
  • S.V. Ens Logo
  • Logo Horizon Logo