Sportdorp
U bent hier: Nieuws & Facebook » 2014 » Bootcamp in Ens, geef je snel op!

Bootcamp in Ens, geef je snel op!

BOOTCAMP winterFIT

Een bootcamp is gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. In deze trainingen wisselen kracht en uithoudingsvermogen elkaar in hoog tempo af. Opdrukken, pittige intervallen, diverse andere fitnessoefeningen; het hele lichaam, ieder spiertje wordt getraind. Alles draait om conditie, kracht, explosiviteit en souplesse en dat tot je (bijna) niet meer kunt. HeerlijkDe training wordt verzorgd door van bloois sportadvies. Kijk voor foto’s en filmpjes van de trainingen op: https://www.facebook.com/vanblooissportadvies. José Goes en Jeanet Dibbits hebben het initiatief genomen om deze trainingen ook naar Ens te halen.  

Beschik jij over voldoende mentaliteit en ben je niet bang voor spierpijn, zweet of vieze handen? Ga dan voor deze actie en meld je aan voor Bootcamp.

De training zal plaatsvinden in en rondom de sportkooi, iedere donderdagavond van 20.00 - 21.00 uur. De eerste training start op 16 januari, de laatste training vindt plaats op 6 maart a.s. De kosten voor 8 x bootcamp bedragen € 30,-. Dit is een introductieprijs speciaal voor Sportdorp-Ens, restitutie is niet mogelijk. Bij een eventueel vervolg van de trainingen wordt weer de normale prijs van € 50,- voor 8 trainingen gehanteerd. Wil je meedoen en ben je ouder dan 15 jaar, vul dan bijgevoegd aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk in. Op basis van die informatie wordt vervolgens iedereen op zijn / haar niveau aan het werk gezet. Om de trainingen door te laten gaan, zijn er minimaal 12 aanmeldingen nodig. Bij meer dan 18 deelnemers wordt bekeken of er op een ander moment een tweede groep kan trainen.

Profiteer dus van deze eenmalige super aanbieding en vul het bijgevoegde aanmeldingsformulier voor 13 januari in. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en vol = vol!

http://sportdorp-ens.nl/assets/Aanmeldingsformulier-Bootcamp.pdf

 


Partners in Sportdorp Ens
  • Logo Horizon Logo
  • Beweegcoaches NOP logo
  • logo sportservice Flevoland
  • Logo Regenboog Logo
  • S.V. Ens Logo
  • Logo Dorpsbelang
  • Logo Lichtschip Logo