Sportdorp
U bent hier: Nieuws & Facebook » 2015 » Gold, blue en pink van start maar nog niet vol!

Gold, blue en pink van start maar nog niet vol!

317488 sport start beg sprint legkaya 1920x1200 www.GdeFon.ru

De nieuwe sportdorp programma’s blue, pink en gold zijn allen vorige week van start gegaan!

Op donderdag 8 januari begon de groep van het programma gold met zumba gold en op vrijdag 9 januari begonnen de groepen blue en pink met kickboksen en pilates.

Ondanks dat de groepen al begonnen zijn nog niet alle sporten gevuld met deelnemers:

Bij het gold programma komen na zumba nog yoga mild en nordic walking aanbod. Voor beide sporten kunt u zich nog opgeven. Programma gold vind plaats op donderdag van 11.00 tot 12.00 uur.

Bij programma blue zit het handboogschieten en het rugbyen nog niet vol. Net als bij de vorige pakketten hebben we weinig mannelijke deelnemers en vooral bij het rugby kunnen we nog aardig wat mannen gebruiken. Zin om lekker lomp of juist heel precies bezig te zijn? Roep jullie vrienden, familie en/of kennissen en kom naar deze sporten. Het programma vind plaats op vrijdag van 19.30 tot 20.30 uur.

Ook het programma pink zit nog niet vol. Ook hier hebben we nog 2 hele leuke sporten in de aanbieding! Omdat beginnen met hardlopen een aardige drempel heeft hebben we voor u de cursus hardlopen (voor beginners). Van Bloois sportadvies die eerder de bootkamp voor ons verzorgde 'loopt' in 5 leuke trainingen u alvast een stukje de goede kant op. Als u liever op wielen door de polder gaat hebben we ook nog de cursus skeeleren voor u! Het programma vind plaats op vrijdag van 20.30 tot 21.30 uur.

Meer informatie over de sporten staat in het vorige stukje op deze site!

U kunt zich niet meer opgeven voor het hele pakket omdat deze al begonnen zijn. Mocht u nog mee willen doen kunt u 5 lessen per sport bijwonen voor €15,-.

Dus heeft u voor 2015 het goede voornemen om meer te gaan sporten? Geef u dan snel op door dit formulier in te vullen en te mailen naar: secretaris@svens.eu.

 


Partners in Sportdorp Ens
  • Logo Regenboog Logo
  • Logo Horizon Logo
  • Beweegcoaches NOP logo
  • Logo Dorpsbelang
  • S.V. Ens Logo
  • logo sportservice Flevoland
  • Logo Lichtschip Logo